DJ Real Estate02 - шаблон joomla Форекс

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Appartementen in complexen, villa’s in urbanisaties en bestaande woningen beantwoorden vaak net niet aan uw specifieke wensen of eisen. Als gevolg van de strenge regelgeving m.b.t. bouw-vergunningen en om administratieve / logistieke redenen is het vaak onmogelijk om binnen de plannen van nieuwbouw-projecten wijzigingen toe te passen aan de indeling van de geplande woningen. Ook voor wat betreft bestaande woningen brengt het vaak hoge kosten met zich mee om deze te verbouwen volgens uw eigen wensen en ideeën, terwijl u toch de geldende bestemmings-plannen en daarmee gepaard gaande restricties en vergunningen in de gaten dient te houden.


Sommige mensen dromen van een modern huis in Spanje op een ruim perceel met een schitterend uitzicht. Anderen zoeken juist een huis met een traditioneel karakter, dat perfect past in het landschap, maar wel voldoet aan alle eisen van deze tijd. Ook een combinatie is uiteraard denkbaar…


Omdat de vraag naar persoonlijk en individueel ontworpen villa’s steeds groter wordt, heeft NICLA een uniek concept ontwikkeld: “Sundalus Villas”. Binnen dit concept staan uw persoonlijke wensen en ideeën centraal en vormen deze de basis voor het ontwerp van uw villa. Uw nieuwe huis moet u passen als een maatpak, afgestemd op de behoeften van u en uw gezin. Op deze manier wordt wooncomfort verkregen en zult u zich prettig voelen in uw nieuwe thuis.

Aanbod

Model Esmeralda
Model Esmeralda -

De totale woonoppervlakte (exclusief terrassen) bedraagt 191,98 m² (bebouwd 347,48 m²). U kunt deze villa volgens de beschreven uitvoering laten bouwen.

€315.000
Model Quinta I
Model Quinta I -

De totale woonoppervlakte (exclusief terrassen) bedraagt 116,32 m² (bebouwd 182,95 m²). U kunt deze villa volgens de beschreven uitvoering laten bouwen.

€182.000
Model Serena
Model Serena -

De totale woonoppervlakte (exclusief terrassen) bedraagt 104,53 m² (bebouwd 161,08 m²). U kunt deze villa volgens de beschreven uitvoering laten bouwen.

€165.000
Model Quinta II
Model Quinta II -

De totale woonoppervlakte (exclusief terrassen) bedraagt 198,73 m² (bebouwd 281,91 m²). U kunt deze villa volgens de beschreven uitvoering laten bouwen.

€280.000

Uitgelicht

Model Quinta II
Model Quinta II -

De totale woonoppervlakte (exclusief terrassen) bedraagt 198,73 m² (bebouwd 281,91 m²). U kunt deze villa volgens de beschreven uitvoering laten bouwen.

€280.000